Opti, an easy way to save and invest your money

Sparar ni pengar? Jag har faktiskt kommit igång, på det optimala sättet skulle jag vilja säga. Jag har börjat spara pengar via appen Opti, både till mig och Frans. Sparar ni till era barn?

Jag lägger undan en summa varje månad nu till två olika konton och jag vet att Frans kommer tacka mig en dag men jag kommer ju även tacka mig själv. Det som är så bra med Opti är att du får svara på en massa frågor om din ekonomi så att du får till ett sparande som passar just dig, eller ditt barn. Det är ju en sån djungel för mig med aktier och fonder så att någon gör detta åt mig passar mig perfekt. Du väljer helt själv hur ofta det ska dras pengar, hur mycket och ifall det är hög eller låg risk. Och vet ni vad? Det är billigt i jämförelse med att spara på andra platser, det kostar ungefär hälften så mycket som att ha en vanlig aktiefond. Opti löser allting åt dig, dom gör tre saker löpande 1. Ser till att du har rätt fonder 2. Rebalanserar, vilket betyder att man säljer lite av det som gått upp och köper av det som då är billigare så att man behåller rätt risknivå samt ökar ens avkastning 3. Gör en ärlig uppföljning.

Frågorna tar ett par minuter att svara på..

Så varför Opti? Vad är det exakt som gör ett sparande bättre än ett annat? Ett bra sparande är ju det som du kan tjäna så mycket pengar som möjligt på med en så liten risk som möjligt. Och HUR får man det? Jo man vill spara / investera så brett som möjligt, i massa olika aktier och räntor. Man sprider sina risker! Och så vill man såklart göra det så billigt som möjligt. Det är allt detta Opti gör åt dig så att du slipper känna dig vilsen i denna världen. Det tackar jag för! Jag är superglad för att jag har hittat Opti då jag tror detta är framtiden, att göra det mesta från telefonen, du behöver inte längre gå till banken för ett tryggt och bra sparande.

Ni hittar Opti HÄR.

 

2 reaktioner på “Opti, an easy way to save and invest your money”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.