Sneak peek Elle gala

På fredag ska jag på Ellegalan och ingen mindre än superduktiga Valerie har sytt upp en klänning pt mig! Kan ni förstå? En sådan dröm. Jag sydde ju inte upp en egen brudklänning så detta är stort för mig! Valerie är ju så begåvad och hon visste precis vilken modell och färg jag borde bära så jag litade på henne. Hon är verkligen inte bara en duktig designer utan en sådan powerkvinna med så himla fin själ. Alltså så genomgod. Jag inspireras något enormt av henne! Vi hittar alltid massor att prata om när vi ses, ofta att driva bolag (designa kläder) samtidigt som man har barn och hon har varit så gullig och sagt att jag kan ringa henne om jag behöver råd när som helst. Så fin! Så det känns extra kul att det är hon som är designern!

Här kommer sneak peeks. Ska bli så himla roligt att gå på fredag! Har aldrig varit där tidigare.. vad tror ni? Ser det lilla ni får se inte fint ut? Jag ska bli sminkad vid 14 och få håret fixat direkt efter så jag funderae lite på vad jag tänker mig för smink och hår. Jag är inte direkt så modig! Kul ska det i allafall bli.

1 reaktion på “Sneak peek Elle gala”

  • Linda skriver:

    Ska bli spännande att se den i sin helhet 😄 Är det Valerie så blir det garanterat snyggt. Får jag fråga vart din vit/blå randiga top du har på instastory är från? Ser så himla vårig och fin ut 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.