Work, some thoughts about it and Frans night routine

Igår hade jag en inspelning med Kicks, så himla roligt och stort. Kicks har jag ju handlat på i många år nu! Jag fick detta jobbet för en vecka sedan så igår smet jag iväg några timmar. Jag hoppas ni förstår när jag skrivit om min stress inför jobb, jag älskar att jobba och vill jobba lite fastän vi fått Frans, det är något som är frivilligt men jag vill att det ska kännas kul jag vill inte ha någon stress i mitt liv och nu tycker jag att allt kännas så himla bra sedan jag stannade upp, reflekterade och satte gränser. Jag jobbar inte över, jag markerar och är tydlig med hur mycket jag vill jobba. Jag ger alltid 100 % när jag jobbar, kanske lite till men jag är supernoga med att jag har tid off. Nu känns det faktiskt som jag hittat en grym balans och det är jag så glad för, jag känner ingen stress i kroppen alls <3 Jag är en sådan som hade blivit stressad av att ”bara” vara hemma. Jag gillar när det är lite fart och fläkt så länge jag och Frans får all den tid vi behöver så klarar jag av att vara borta ett par timmar här och var. Det tror jag bara är nyttigt för hela familjen, J och Frans får pappatid och jag får vara mig själv och göra det jag tycker är kul. Jag tycker det känns så skönt också att den dagen Frans börjar dagis kommer jag kunna hämta honom tidigt varje dag om jag vill och om jag om ett år vill ta ett år off, då gör jag det eller om jag skulle vilja vara hemma längre med Frans än vad vi tänkt med förskola så gör vi så. Det är det jag älskar med mitt jobb, att jag kan planera själv. Vi har verkligen hittat något som funkar i vår familj och som är bäst för oss och det är ju det viktigaste. Jag och J pratade om det idag, den dagen J går i pension vilket förmodligen är ca 10 år kvar så ska vi båda vara helt lediga i ett år ihop. Jag jobbar faktiskt en del nu för att kunna vara mer flexibel i framtiden!

Det är i alla fall så roligt att Frans och Linn tycker så mycket om varandra, förstår ni vilken lyx att jag har en syster som är anställd i mitt AB och som då sköter allt från att projektleda ALLT (dvs svarar på alla mail, telefonsamtal, roddar alla samarbeten, tidsplanerar.. ja allt) till att igår passa Frans några timmar till att hon när jag kom hem hade rensat och fixat hela min garderob. Hon är en klippa alltså. Ibland måste jag stanna upp och inse hur grymt det är att det blev såhär!!! Hon skrev ett inlägg om hur det är att jobba ihop HÄR.

Såhär glad var Frasse igår när han fick mosad potatis med smör.

Och jag smet iväg. Här ser man min pigmentfläck i pannan ganska väl! Jag ska ju börja behandla det nästa vecka, man kan aldrig garantera att det hjälper med en tjej på Doktor K ska dra igång en behandling.

Här satt jag i en taxi påväg till Ulvsunda Slott, Fancy va!

Jag spelade in både rörligt och fotades. Superkul jobb och sjukt härliga människor! Måste erkänna dock att jag hade lite svårt att prata med tandställningen, är liksom fortfarande inte bekväm i den, vet liksom inte hur jag ska lägga läppen när jag pratar. Igår fastande ett sår under läppen i tandställningen tre gånger, det var INTE skönt. Det hela slutade med att jag skickade mitt vax till tandställningen i en Uber, vad gör man inte för ett jobb. Jag hade inte kunnat prata annars framför en kamera utan att vara livrädd att det skulle hända igen, det var sådär halvskönt!!

En liten paus!

Kom hem till lillisen, lekte, matade honom och så la jag honom. Jag låg och skedade honom i sängen tills han somnade. Alltså hans lilla huvud kommer jag alltid minnas när han blir äldre, det kännetecknar honom så mycket för mig redan från när han kom ut, hans mörka fluffiga hår som funnits där sedan han kom. Älskar att nussa in mig i det!

Han är så gullig när han sover. Här ser han ut som en liten ekorre tycker jag som ligger och sover så sött. Lilla lilla gubben <3

I morse vaknade jag upp, lekte med Frans sedan hade jag mitt andra PT-session, om ni bara visste hur min träningsvärk varit dom senaste dagarna. Alltså inte nådig. Idag tror jag att vi tränade bort den!! Efter det var jag och bronzade mig på Bronza. Alltså Janina på Bronza, jag har bronzat mig några gånger där nu dom senaste månaderna och har haft världens glow sedan dess plus att det inte blivit fläckigt en enda gång. Alltså jag är så fast! Här är jag superbrun, färgen som ligger på försvinner med 30-40% vid första duschen du kan göra 4 timmar tidigast efter behandlingen. Jag ska ju ha finklänning på fredag så ville piffa mig lite extra inför dess!

Efter detta var jag och träffade Filippa min livscoach och när jag var klar fick jag sms av dessa två som satt på Saturnus.

Så jag knatade ditt i snön! Så mysigt!!

Sedan kom vi hem till en helt nystädad lägenhet och jag gjorde i ordning mitt favoritmellis.

Toppade med chiliflakes, örtsalt och citronjuice.

Sedan har vi lekt <3

Jag badar Frans nästan varje kväll, det är min favoritstund och hans med verkar det som!

<333 Jag fick också lov att duscha bort lite färg, blev super!!!

Nu har jag suttit med lite kvitton medan J preppade middag vi snart ska inta…

När jag kikade ut i vardagsrummet hade lillis somnat i J’s famn. Så gosigt <3 Frans ger vi middag vid ca 18, badar honom vid 18.30-19 ca sedan ger vi honom en flaska i famnen framför tvn så somnar han så.

Nu ligger Frans i sin säng och jag och J ska äta middag och kolla handboll. En dag i världsklass om ni frågar mig!!

8 reaktioner på “Work, some thoughts about it and Frans night routine”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.