SANNEALEXANDRA X SWISS DETOX & GLAM TREATMENT

”Som mamma och alltid på språng behöver jag ett life hack eller två. Jag har sällan tid att skämma bort mig själv, så jag vände mig till Swiss Clinic, mina främsta experter inom hemmabehandlingar. Tillsammans har vi har utvecklat en riktig drömbehandling i mitt eget detox- och glam-kit. Det här är en icke-kletig, tvåstegs, hemma-behandling för alla oss upptagna power-människor. Jag hoppas att du kommer att älska dina masker och detta ultimata Glow-kit jag har skapat för oss.”

Jag har alltså fått tagit fram min alldeles egna skönhetsprodukt. Jag är så glad! TACK Swiss för denna möjligheten. För mig var det givet när jag fick den här förfrågan att göra något som ger oss kvinnor (och män!) glow. Vem vill inte boosta med lite glow nu när det blir grått? Eller till i sommar? All year around egentligen. Jag har tagit fram ett glow-kit, det är två sheetmasks i en. Första är en detoxmask och den andra är en glowmask, du börjar med detoxmasken för bästa resultat. Jag har fått gjort alla val själv, suttit uppe kvällar och testat olika masker, valt doft, design, allt. Dessa är mina helt egna produkter och jag är så glad!!

Såhär ser kitet ut. Visst är designen fin? Köp mina masker HÄR.

Såhär gör du, steg 1:

DETOXIFYING SHEET MASK
 1. Rengör ansiktet och ta bort allt smink.
 2. Applicera masken och låt den verka i 15-20 minuter.
 3. Ta bort masken och massera in resterna av produkten.
DETOXIFYING SHEET MASK

Skydd: För strålande fräsch hy på nolltid. Denna mask fungerar som en snabb hudfix för dem som behöver en boost av naturlig skönhet, på språng. Sanne beskriver den som ”En juice-cleanse för mitt ansikte. Baserad på avgiftande ingredienser, förstärker denna mask skyddet från daglig stress och föroreningar. Den hjälper till att ta bort orenheter och gör att mina porer ser mindre ut.”

Två huvudfördelar: Kolet, känt för sin förmåga att absobera, renar och avgiftar den huden effektivt. Anti-pollution shield bildar ett icke-ocklusivt lager på hudytan, som skyddar mot föreoreningar.

Steg 2:

GLOWY GLAM SHEET MASK
 1. Rengör ansiktet och ta bort allt smink.
 2. Veckla ut masken och ta bort plasten.
 3. Applicera masken och låt verka i 15-20 minuter
 4. Ta bort masken och massera in resterna av produkten.
1x GLOWY GLAM SHEET MASK

Förnya: Det här är den ultimata masken för speciella tillfällen. Med en mängd stärkande egenskaper fungerar denna mask för att ge omedelbar glow och spänst, perfekt t ex som primer. Som Sanne själv säger; ”Jag använder den här sheet-masken för att boosta och återuppliva min hud. På bara 15 minuter har jag magisk lyster och är redo för Röda mattan.”

Två huvudfördelar: Hyaluronsyra är mer känd som fukt, vilket har fantastiska effekter på huden. Genom Hyluronsyra och Natural Moisturizing Factor (NMF) fåverkar du huden på djupet och ser effekter på lyster, fina linjer och fyllighet.

Kitet kostar 190 kronor och säljs online HÄR och kommer finnas på Åhléns City. Om ni testar den – låt mig gärna veta vad ni tyckte. Jag är helt förälskad. Såhär ”glowy” var jag efter jag använde mina masker innan mitt lanseringsevent. Jag är helt osminkad!

Och under lanseringseventet dagen efter såg jag ut såhär med make på, jag tycker verkligen detta kit get huden lyster!!! Vad tycker ni? Köp masken HÄR!!

 

2 reaktioner på “SANNEALEXANDRA X SWISS DETOX & GLAM TREATMENT”

 • Jaaana skriver:

  Vad roligt!! Ska köpa den vid tillfälle:)

 • Emelie skriver:

  Hej! Jag läste din Instagram story om chipskonsumtionen. Du är en jättegullig tjej & skriver hur bra saker som helst som får andra att må bra.

  Men jag lider av anorexi & har fightats med ätstörningar hela livet. Vill bara flika in med att lax & advokodo är för lite att äta utan kolhydrater måste också vara med i en måltid. När jag försöker lära mig detta & hela tiden blir påmind om att det inte är ”sunt” med kolhydrater påverkar det mig:(.

  Övervikt är inte bara det som människor mår dåligt i. Utan jag & flera andra är undernärda.

  Kram på dig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.