Exklusiv kod åt er på Nelly <3

Jag har en rabattkod åt er. Med koden SANNE20 får ni 20 % på alla Nelly Brands tom 23.59 i natt (fredag!) Här nedan kommer en massa fint, en del som jag har på mig och så lite favoriter från sajten. Jag drogs så starkt till allt som fina Matilda Djerf bar på sajten, hon är sådan inspiration och bär upp allt så fint <3 Är förövrigt lagom sugen på dom där jeansen med hög midja och raka ben, åh. Det blir ett senare projekt men tips till er – snyggt att matcha med starka färger som den rosa blusen nedan eller ihop med dova färger så som den sidenblusen i blush pink.

Rosa tröja adlink HÄR, svart hoodie adlink HÄR, ljusblå blazer adlink HÄR, Jeans adlink HÄR, Blå klänning adlink HÄR.

Sidenblus rosa adlink HÄR.

Set adlink HÄR.

Teddyjacka adlink HÄR.

Hoodie i den finaste gröna färgen, adlink HÄR.

Fuskpäls adlink HÄR.

Omlotttröja som finns i massa färger adlink HÄR.

1 reaktion på “Exklusiv kod åt er på Nelly <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.