My last days thru my phone

Då ska vi se vad jag har haft för mig. Ni vet, tredje trimestern, februariväder, J har säsong och vi är i Buffalo. Det händer inte allt för mycket.. Men, det hör ju till livet. Det är en sån tid just nu och det är bara njuta av det, vips så är vi föräldrar och i Stockholm och har fulla händer.

Dagen innan J åkte på roadtrip hade vi lite ”helg” ihop, vi får ju ta det när det passar helt enkelt. Tur att jag har ett så flexibelt jobb! Jag hoppade i min mysiga tröja från Aqua Limone och leggings i vanlig ordning. Jag lovar att bli lite mer fashion efter jag ploppat ut lillen! <3

Vi åt lunch på vårt favoritställe Organic 3 och såhär blir han när han ska få mat.

Ni ser ju!

Sedan gick vi på Fifty Shades of Grey. Alltså dom flesta biosalongerna här, alla jag varit på till och med har sådana sköna stora fåtöljer man sitter i som man kan fälla ner. Livsfarliga på ett sätt när man är trött men perfekt gravidgöra. Jag sa åt J att vi borde dra en video i veckan nu typ. Sååå skönt att göra någonting men att ändå inte behöva anstränga sig haha. Vi båda älskar att se alla trailers innan, det är ibland bättre än filmen man ska se. Kan inte vänta på att se Mamma Mia 2. Jag sa åt mamma att hon och jag ska gå och se den i Juli när den släpps och att J får ta lillen då, det är så sjukt att planera utifrån att vi har barn om någon månad, en och en halv?

Till Fifty Shades of Grey filmen. Jag gav den 6/10 och J 5/10.

När vi kom hem var jag helt slut, lillen i magen hade röjt hela natten och dagen så jag tog ett bad och sedan somnade jag i 2 timmar..

Igår åkte J på roadtrip. Jag var trött hela dagen och orkade knappt någonting. Jobbade, jobbade, jobbade, sov i tre timmar (sover inte alls bra på nätterna) och sedan pallra jag mig upp. En av tjejerna i laget, Katie kan inte komma på min, Alex och Lauras babyshower på söndag som några andra fruar i laget anordnar så hon ville bjuda ut oss på middag. Så gullig är hon! <3 Jag var ju supertrött och flätade håret snabbt, sminkade mig och hoppade i en ny blus från Gina. Adlink HÄR.

Här är jag och Alex, hon är due 3 veckor efter mig <3

Katie hade slagit in så himla fina paket åt oss. Jag är den av oss tre gravida som väntar en pojke!

Här har vi tre preggos och en nyförlovad. Så mycket att fira! Tycker om dom här tjejerna supermycket. Så glad över att jag lärt känna dom och att jag haft en sådan himla tur att haft vänner här som varit gravida samtidigt som mig, det är ju ensamt som det är så det har varit en riktig blessing <3 Väldigt skönt också att bara kunna ringa varandra om det är något när killarna är borta.

Sov som en kratta igen, jag drömde att någon skulle mörda mig och hade satt en sändare på mig och jagade mig i ett köpcenter. Herregud. Vaknade som om jag hade feber helt dyngsvettig. Jag tror det är naturen som bara försöker säga åt mig att vänja mig vara vaken på nätterna och lära mig sova på dagarna haha. Detta är jag inte van vid men jag vaknar ändå liksom lugn och harmonisk och inte irriterad över att jag inte kan sova.. bara låter det vara så och försöker somna om… <3

Jag skulle upp tidigt i morse då jag skulle till tandläkaren, den kliniken jag skulle till ligger 30 minuter bort så jag var uppe tidigt. Jag hade på mig en tisha från Nelly adlink HÄR och en jacka från & Other stories adlink HÄR. Med min kod SANNE20 har ni förvrigt 20 % alla Nelly Brands på Nelly tills i morgon kväll, fredag 23.59!

Jag körde ju en invisalign-behandling förra året och eftersom vi åkte till Sverige så fick vi stoppa allt så jag ville återgå till behandlingen och se vad vi kan göra för att fortsätta den så att tänderna blir precis som jag och tandläkaren ville.

Det gick bra hos tandläkaren men dom ville inte sätta igång med något förrän trade deadline varit nu på måndag.. så jag väntar in det. Inte för att jag tror att vi blir trejdade men jag kan ju aldrig säga aldrig så nästa vecka ska vi höras igen och om vi inte behöver akutflytta (känns som en väldigt liten risk) så ska vi påbörja en invisalign-behandling igen för att fortsätta där jag var och göra klart den helt. Trade deadline är varje år vid denna tiden och det är så att lag som har stor chans för att gå till slutspel värvar till sig massa bra spelare för att gå så långt som möjligt och lag som det gått sämre för trejdar bort spelare för att satsa på framtiden mot tex draft picks osv, kort och gott. Det är så sjukt mycket i hockey!

Innan jag skulle åka och handla presenter till dom andra två tjejerna jag har babyshowern ihop med på söndag så behövde jag ta ett möte med dom som jag sköter min nya webshop med så jag åkte in på Starbucks och slog mig ner.

Så spännande tider och mycket beslut som tas just nu kring mitt jobb <3 Men roliga beslut.

Sedan var jag och shoppade bebisgrejer till tjejerna. Så roligt. Denna butiken är så enorm!

Åkte därefter och åt lunch med Alex och sedan åkte jag till Lexington för att handla. Min lilla favoritbutik.

Handlade lite allt möjligt jag var sugen på!

Och när J är på roaden brukar jag passa på, han gillar inte ostbågar så jag får dom oavsett för mig själv men jag kan lätt öppna en påse och trycka den själv på en kvart.

Kom hem, åt halva påsen och tre mandariner sedan däckade jag i 2 timmar. Ni hör ju hur dåligt jag måste sova på nätterna, lillen leker säkert rövare och jag hamnar aldrig i djupsömn. Jag brukar verkligen aldrig napa på det här sättet, jag har innan jag blev gravid aldrig ens haft behov av det. Men nu ni, det är bara napa på, kroppen behöver det den behöver! Klev sedan upp för att åka till Barren, det var länge sedan jag var där nu.

Jag låg kvar i sängen i en kvart efter jag vaknat och dividerade om jag skulle gå på barren eller inte, jag hade planerat in detta med Alex och visste att hon redan hade börjat åka så jag kunde inte ställa in. Jag var fortfarande ganska trött och kände inte riktigt för det. Så lustigt för efter passet hade jag så mycket mer energi och massa endorfiner, jag kände mig som en ny människa. Så lustigt det där? Jag lyssnar ju på min kropp och jag förstår ju att man ska undvika att träna när man är väldigt trött men jag tror att så länge man inte mår dåligt vinner man bara på att röra sig lite. Man behöver ju verkligen inte köra hårt. Jag tror faktiskt att efter att jag var sjuk ett par dagar och sedan legat inne så mycket så har jag blivit ännu tröttare än vad jag brukar vara.. Svårt det är med att förstå kroppens signaler ibland. Håller ni med?

Kom hem från barren med massa bra energi i alla fall <3

Och lagade en smarrig middag.

Som jag åt framför J’s match mot Detroit. Vinst på övertid! Jag var så nervös över att det skulle bli straffar.

I pauserna har jag tvättat lillens kläder. Alltså kolla så söta små gula byxor!

Nu ska jag precis slå ihop datorn och sova. I morgon är det fredag och nu är det helg igen. Mysigt! J kommer hem lördag natt och på söndag har vi babyshower. Det ska bli superkul! <3 Godnatt med er.

2 reaktioner på “My last days thru my phone”

  • Malin skriver:

    Hej Sanne,

    Jag hamnade in här utav en slump! Vad roligt att läsa din blogg och att du är gravid och due snart! Så spännande! Jag har en liten 4v tjej här i famnen, så himla mysigt! Bor även i New York, och som jag förstått det bodde även ni här tidigare. Läskigt med trade men hoppas på att ni får stanna om det är vad ni vill.

    Ville bara säga grattis och lycka till! Dessa 4v har varit de mest omtumlande men också absolut bästa någonsin.

    Kram

  • Sarah skriver:

    Hej! Vad kostar din invisalign behandling och hur lång tid tar det? Kan inte du berätta mer om de, samt före/efter bilder. Vet du om de finns i Sverige? Bra blogg, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.