WEEKEND IN NYC.

I fredags landade vi här i NYC och helgen har gått i ett. Wow så kul vi haft! Älskar den här staden?! Vår i NY är som svensk sommar för mig <3

Direkt när vi landade mötte vi upp en vän till mig som jag lärde känna i San Diego, vi hamnade på Provacetur och somnade sedan gott i hotellsängen efter en lång resa. I lördags kickade vi igång dagen med en lunch på Da Silvano där jag hissade in en tryffelpasta och blev lite chockad när jag skulle betala haha, 110 dollar för en pasta? Den smakade dessutom ingenting men det var inte så mycket att göra åt haha. Efter det gick vi på Bagatelles brunch och åt lite till, dansade i ett par timmar och sedan åkte vi till hotellet och svirade om för utgång 2. Vaknade trötta men gick körde den kanske bästa brunchen på länge, i solen. Åh!

Igår kväll åt vi middag bara och chillade. Nu sitter vi på ett hotell vid Times Square och jobbar lite, Simone har en uppgift som ska in och jag styr upp lite med mitt. Om en stund ska vi sticka till Central Park för en lunch i solen. Livet har varit sämre…

 


10 reaktioner på “WEEKEND IN NYC.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.