GARNIER

Jag är väldigt kräsen när det kommer till ansiktsprodukter men Garniers Miceallar ansiktsvatten var givet att ta med sig till N.Y, här borta vill jag bara att det ska gå fort (no time to lose!) och denna är supersmidig. Man behöver inte ens vatten! Det är så skönt när ögonmaken går bort smidigt så att man slipper stå och gnugga. Verkligen ett hett tips! Den är helt parfymfri så den är grym för oss med känslig hy.

Nu kan ni faktiskt tävla om ett superhärlig rengöringskit från Garnier. För att vinna så ska man ta en bild på instagram på något som ger vårkänslor och hashtagga med #micellarfaces. Superlätt! Ni kanske precis som jag lägger upp mycket bilder? Passa då på att hashtagga så har ni chansen att vinna.

Lycka till! =)

2 reaktioner på “GARNIER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.