myClosetRoom Tävling

myClosetRoom – Tävling!

Nu, mina vänner, är det tävlingsdags!

I samarbete med en ny iPhone app som heter my Closet Room har du chansen att vinna ett valfritt plagg från min webshop (MASSA nyheter på g!) I appen kan du mixa och matcha outfits av dina egna plagg eller bilder tillsammans med produkter från nätet (kanske min kollektion, haha!) Jag tycker personligen detta är en så rolig tävling då jag tycker appen är så himla rolig, jag älskar ju att göra kollage (som ni vet) så för er som också tycker det är kul så måste ju detta vara en sjukt kul tävling!

Jag kommer att välja ut två favoriter varav vinnarna får varsitt valfritt plagg!

Gör såhär:
-Ladda ner myClosetRoomappen HÄR.
-Gör en outfit där du använder minst ett plagg från mina kollektioner.
– (Tryck på ‘Create outfit’,  sök efter SANNE ALEXANDRA i valfri kategori så kommer mina plagg fram)
– Dela din outfit på instagram använd hashtaggen #SASforMY och tagga @myclosetroom

Tävlingen avslutas den 26e.

PS. Glöm inte följa mitt stilkonto @sannealexandrashop för fler outfits, ni hittar mig höst upp på topplistan på sökknappen brevid profilen 🙂

Här kommer lite exempel på hur det kan se ut, lite inspo helt enkelt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.