TOMORROW.

Näe ni, nu är klockan snart 21, dags att packa! Har varit igång hela dagen och packat ordrar & varit på massa ärenden så nu måste jag ta itu och planera morgondagen. Har haft så extremt mycket att stå i så jag har inte haft en lucka över till att tänka på resan. Det är i alla fall jag och min bästa vän Simone som åker, ska bli riktigt kul, vi har pratat om det så länge så jag är glad att vi bara tog itu med och bokade. Vädret ser rätt lovande ut också! Har varit i NY två ggr tidigare men det har inte varit så bra väder så jag har drömt länge om att vara där på våren när solen skiner!

Har en del att styra med i morgon så skulle behöva få ordning på allt nu. Ska med tåget en snabbis till Etuna i morgon bitti klockan 8 och sedan tillbaka hit så det är full rulle som alltid i mitt röriga liv haha.

Way. Så pepp! Fattar NU att vi åker i morgon. Ni kan ju ana att kameran och datorn är med, uppdateringar kommer =)


 

3 reaktioner på “TOMORROW.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.