BRILLIANT SMILE

I morse var jag hos världens gulligaste Emelie på Brilliant Smile och blekte tänderna. Så himla skönt nu efteråt att känna att varenda tand är vit! Ser så fräscht ut. Detta är det skonsammaste sättet att bleka tänder på och jag är så nöjd.

Vill du också ha ett vårfint smile? I så fall borde ni boka genom mig för att April ut får ni ett erbjudande av mig. Ni får en tandblekning för 2500:- (ord. pris 3200:-) Blekningen håller i fem år.

Emelie håller till på Karlaplan så boka HÄR och ange SanneAlexandra för att ta del av erbjudandet. Om ni har några frågor kring själva behandlingen så kommentera så svarar jag. För mig tog det 60 min och jag somnade, det kändes inte över huvud taget och jag har inte känt någonting efteråt, inga ilningar eller någonting. Jag fick dricka kaffe som vanligt och äta efteråt så det är supersmidigt.

Enjoy!

Här nedan ser ni vilken färg min tand hade innan och så efter.

2 reaktioner på “BRILLIANT SMILE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.