WORK IT.

Att gå upp tidigt på morgonen när solen skiner är bland det bästa jag vet, jag är ju så morgontrött men tycker det är så skönt när jag tagit mig upp tidigt. Åh! Älskar att se städer vakna, vet ni hur jag menar? Man ser folk ta sig till jobbet, trafiken vaknar till liv, människor vaknar till liv, sopbilar, folk dricker kaffe, solen ligger lågt. Åh!

Nu ska jag beta av lite jobbmail innan det är dags att styra i ordning mig, ska fota med en vän idag, det är ju ljuvligt väder att fota i. Där efter blir det en lunch innan ett möte klockan 14, i eftermiddag blir det mer jobb innan det blir myskväll här hemma. Det känns som en bra dag idag..

Ska styra upp med nya kollektionerna till shopen med, det är ju det roligaste just nu. Äntligen får jag vara kreativ igen! Det är verkligen STORA grejer på g och ni kommer verkligen att gilla det. Way! Jag åker eventuellt till Kina nästa vecka, det beror lite på hur mycket jag kan göra hemifrån, ska bestämma mig idag. Jag är så jobbsugen hörre ni så jag kan knappt sitta still… =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.