ROADTRIP.

I söndags kväll satt jag och dividerade med Tova & Linn om hur jag skulle få ner mitt lager från Sundsvall till Stockholm, det sker ju stora förändringar kring shopen och lagret kan inte vara kvar där. Jag talade om att jag så gärna hade behövt få hjälp att flytta ner allting och plötsligt sa dom att dom kunde åka med mig. Sagt och gjort, vilka hjältar!

Vi hyrde en lastbil på Statoil, köpte varsin kaffe, drog på solglasögon och musik och cruisade uppåt i landet, en faktiskt väldigt mysig liten tripp med tjejerna. Medan jag packade ordrar och styrde upp packade tjejerna ner allt i kartonger och bar ut allt, jag skojar inte när jag säger att det tog dom 20 minuter typ haha. Sjukaste någonsin, vilken arbetskraft haha! <3

Vi kom hem sent igår kväll och i morse var jag & Tova uppe med tuppen och lastade ur allt ur lastbilen, galet svettigt träningspass vill jag lova. TACK tjejer, utan er hade detta tagit en evighet! Middag snart, ni väljer ställe & plats, it’s on me =)

1 reaktion på “ROADTRIP.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.