IVY REVEL.

Denna dagen går i ett. Jag gillar det! Mötte upp Fang i förmiddags och tog lite bilder, idag bar jag min nya jumpsuit från Ivy Revel (länk) så skön att bara dra på sig, känns som att gå i pyjamas. Efter vi hade plåtat åt vi lunch med lite andra på Babel innan jag skulle iväg på möte. Mötet gick som väntat bra och nu har jag precis storstädat hela lägenheten, fick ett städryck och det kändes värt att ta vara på. Ett sådant städryck då jag liksom gjorde rent köksluckor, duschen och skåp. Den ni! Nu är det minst sagt fräscht här hemma =)

Nu ska jag jobba lite till framför datorn innan jag ska pallra mig ner på stan. Ikväll vankas det tjejmys här hemma. Ha en mysig tisdag ni med! Puss.

Bilder: Fang

3 reaktioner på “IVY REVEL.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.