TRIANGL

Min nya Triangl bikini, modellen heter Bambi och jag är helt förälskad i modellen och färgerna.

Om ni vill beställa så gå upp en storlek, dom är små!

Här hittar ni dom.

7 reaktioner på “TRIANGL”

 • Johanna skriver:

  Hej Sanne!
  Vilken storlek beställde du hem i och med att du skrev att man ska ta en större storlek än man brukar? Om du tex jämför om du har någon bikini från hm. Vad du har normalt för storlek i dem och vad du beställt för storlek i din nya bikini? Sjukt snygg var den iallafall på dig! Och vilken kropp! To die for 😉

  • Sanne Alexandra skriver:

   jag har alltid xs och tog s på överdelen och xs på underdelen men skulle lätt kunnat tagit s på underdelen, det är verkligen små storlekar:)

 • Sandra skriver:

  Hej Sanne,

  Hur sitter trosan bak? Täcker den mkt? Tänker att den inte är så lätt att vika in pga materialet. (man måste ju tänka på brännan) hehe 🙂

 • Katarina Ahlsson skriver:

  Så snygg! Katarina x

 • Nea skriver:

  Om du hade varit tvungen att välja, hade du valt XS eller S i underdelen? Är det nästan så tight med XS så att man funderar på att skicka tillbaka underdelen och byta den till en storlek S eller är det ”lugnt”? Undrade bara eftersom att jag vanligtvis har XS i byxor och trosor så undrar jag om du skulle rekommendera XS eller S på denna bikini? 🙂 Enligt bilderna att döma så såg XS riktigt bra ut på dig! Din kropp är verkligen sjukt snygg förresten.
  Jag skulle bli super tacksam för svar då jag funderar på att köpa en liknande i julklapp till mig själv och när jag googlade på bambi Triangl så kom din blogg upp och då hittade jag detta inlägg! 🙂
  Kram!

  • Sanne Alexandra skriver:

   Hej! Jag har alltid XS och den satt som en smäck. Det är ju stretch så du borde kunna ha båda storlekarna 🙂 S drar ju ihop sig och formar sig efter din kropp och XS töjer ut sig så det är en svår fråga men jag skulle kanske köra S iom att den ändå är så liten från början eftersom det är sådant material 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.