NEW WEEK.

Det här med att hitta tillbaka till sig själv och vad man mår bra av är ju inte bara lätt, det mesta man gör är ju vanor så att bryta upp vissa saker är riktigt svårt alltså. Det tar ju tid för hjärnan att hitta nya vanor, det krävs lite tid för hjärnan att vänja sig. En sak jag alltid har haft svårt för det är dels att säga nej för att jag inte vill missa saker, det finns ju så mycket roligt att göra så ibland kan jag bara inte låta bli. Afraid of missing out haha.. Jag är så nyfiken på mycket och har ofta mycket energi till att hitta på saker så att ibland kan jag verkligen inte säga nej och är ju inget fan av att ha ”tråkigt”…

Denna veckan fick jag dock lov, jag försöker verkligen hitta tillbaka till allt jag mår bra av och inte bara dras med i allt som händer i mitt liv, det är så mycket med jobb, events os.v så att jag glömmer ju ofta bort mig själv och sådant jag mår bra av innerst inne. Nu i veckan fick jag testas litegrann..

Jag skippade faktiskt två jätteroliga events som jag gärna hade gått på men hade massa annat jag behövde göra. Jag hoppade både River Islands mysiga jeansfrukost och Indiskas visning, det kändes så tråkigt  att se biler från båda eventen efteråt men jag hade så mycket annat jobb jag behövde styra upp och det är ju svårt att klona sig själv =) Jag måste verkligen försöka nu och det är till 100 %

Jag är i alla fall stolt över att jag börjat i en ände med att hitta tillbaka till att känna mig exakt lika stabil som för några månader sedan. Denna veckan ska jag försöka hålla detta och kicka igång utmaning nummer två och det är att hitta tillbaka till min disciplin, jag brukar ha grym discplin men på senaste tiden har den försvunnit lite, i alla fall när det kommer till vissa saker, inte jobb men träning och lite andra grejer så denna veckan ska jag hitta den igen. Så taggad på det. Känner ni att ni tappat er disciplin tex? Rannsaka det då och ge inte upp, börja om på nytt och kom tillbaka starkare. Ge aldrig upp!

Man behöver ju faktiskt jobba lika mycket med sitt pyske som sin fysik det är bara det att man ofta fokuserar mer på sin fysik… Ganska sjukt egentligen. Man har ju alltid saker man kan utveckla och att jobba med sig själv borde egentligen vara en stor prioritering, vi kan faktiskt i princip vara exakt den personen vi vill vara, den bästa versionen av oss själva och det är med start idag. Det är aldrig för sent och vi slutar aldrig utvecklas, kom ihåg det.

Nu ska jag sova. Lite söndagstankar bara.. Puss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.