THURS-SUN.

I torsdags innan jag & Sharareh skulle dj’a på 309 på Sturecompagniet smet vi förbi Bindefeldts event på Zink Grill. Dom körde en nyöppning och det bjöds på härliga coctails och snittar! Det var superhärlig stämning där och alla var så glada och trevliga. Träffade på massa vänner och bekanta och pratade ikapp lite med tjejerna och sedan stack vi och spelade. Spelningen gick bra, jag hade ett stort gäng kompisar som körde på bra så det var en lyckad kväll. När vi klev av så dansade vi vidare.. Lyckad kväll!

I fredags lirade vi på Vardagsrummet, också en lyckad kväll och jag som aldrig hade varit där tidigare har hittat ett nytt ställe att hänga på, riktigt nice! Tack alla vänner som kom i torsdags & fredags <3 Ni är guldvärda allihopa som kommer och stöttar!

I lördags vankades det brunch och långpromenad, kvällen spenderades i soffan med tjejerna och en himla massa tjejsnack. Mysigt! Dagen idag har också varit lugn och skön, gått en promenad, blivit bjudna på en superbrunch (STORT tack! Vi bjuder igen) och så nu laddar jag upp för en ny vecka. Ligger med datorn på magen och känner mig redo för en ny vecka i morgon.

Hoppas er helg varit toppen <3

  
  
t

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.