ILLESTEVA FOR THE WIN.

Mitt nästa inköp när det kommer till solglasögon? Ett par från Illesteva, for sure.

Här nedan har jag slängt ihop lite olika outfits med solglasögon från Illesteva. Beslutsångest den dagen det är dags att lägga vantarna på ett par, jag gillar i princip alla. Så ja, är ni sugna på ett par nya brickor vet ni nu var ni kan leta.

2 reaktioner på “ILLESTEVA FOR THE WIN.”

  • Louise skriver:

    Älskar dina kollage! De är så inspirerande! Jag har två frågor, den första är, kan du inte lägga ut lite kollage för oss som inte har så mycket pengar att spendera på dyra kläder, typ outfit under 500 lappen eller liknande? 🙂 och den nästa är, kommer ihåg att du fick en liten svart väska med kedja av din man för ett tag sen, har för mig att jag sett den när ni var i Kapstaden.. Och jag kan för mitt liv inte hitta den! Vad är det för modell och märke på den? Tack för en härlig blogg, keep up the good work!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.