GET READY FOR THE WEEKND.

Onsdag och jag sitter på tåget. Har varit så himla skönt och nödvändigt att vara i Sundsvall de 3 senaste dagarna, jag har jobbat ikapp massor, umgåtts med Mr, lagat massa mat, tränat och vilat. Så välbehövligt!

Direkt när jag kommer fram med tåget nu ska jag och spraya mig, vi (Jag & Sharareh) ska dj’a i morgon och på fredag och behöver en liten bränna nu när min partner in crime varit i L.A och göttat sig. Inte alls avis?! Vi har fortfarande inte bestämt vad vi ska ha på oss någon av dagarna så det är dags för oss att tänka till. Jag ska röja runt i garderoben och eventuellt smita förbi FeliciaMolino i morgon och se om något skulle passa oss! We’ll seeee..

I morgon spelar vi skivor med Sabri på 309 (nedervåningen på Stures, bara hihop- place 2 be =) och på fredag på Vardagsrummet. Ses vi? 23-03 både torsdag och fredag- kom! Kul med nytt år och nya spelningar! Det ska bli roligt att få kicka igång det igen, finns ju så mycket bra ny musik.

Ikväll blir det middag och lugnt. Jag plåtar i morgon och sedan jobbar jag ju kväll så nu är det bara ladda batterierna. Jag ska faktiskt vila hela helgen sedan också, pepp på att vakna skapligt, träna, äta gott, hänga med vänner, köpa färska blommor,  pyssla. Ja ni vet…

3 reaktioner på “GET READY FOR THE WEEKND.”

 • Jonas skriver:

  Hej Sanne, måste återigen säga att det är en riktigt trevlig blogg du har!
  Ville bara påminna igen om att det skulle vara roligt att se lite tips för oss killar på snygga kläder etc.
  Kanske ett inlägg med ett par outfits för en utekväll, på universitet/jobbet och gymmet?

  Mvh,
  //Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.