NEW IN.

Idag när jag hade varit och handlat lite grejer till företaget gick jag igenom H&M och kom inte ut tomhänt, vet inte vad som hände för det var inte alls planerat. Jag fastnade direkt när jag kom in och såg en sektion som gick i khaki/grått och fick lov att ta mig en närmare titt.

Fastnade direkt för denna lite slitna croptop i khaki, detta gråa linne i tunt matieral och hög krage (älskar att båda har hög krage, så snyggt) denna spetstoppen i croptopmodell som jag tänkt att bära med mina egendesignade blancabyxor samt dessa matta skinnbyxor i en svinschysst modell. Jag gillar när skinnbyxor är matta! Jag hittade även en så himla snygg väst i grå läderimitation, extremt snygg modell på den så jag måste gå tillbaka i morgon. Har inte släppt den sedan jag gick därifrån.

Plötsligt händer det. Spontanshopping när den är som bäst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.