WORK IT.

Igår körde jag ett cirkelpass och tog i så mycket så att jag på riktigt trodde jag skulle kräkas efteråt. Jag tog verkligen i allt jag kunde och nu idag känns det ju skönt att veta att jag inte kunde fått ut mer av det passet men det var inte så nice efteråt, var helt förstörd. Det var bara 30 minuter men det räckte kan jag tala om =)

Nu ska jag sticka iväg och köra ett annat cirkelpass, har blivit helt tokig i det, tycker det är så nice att blanda styrka och kondition samt få känna att jag tar ut kroppen till max. Skönt! Idag är det ett 45 min cirkelpass så nu ska jag snöra på mig skorna och ladda upp med massa vatten.

Efter det väntar kontoret, har suttit hemma och svarat på mail och jobbat på förmiddagen så i efter lunch ska jag styra upp kontoret. Älskar älskar älskar att pricka av saker jag behöver göra!! Det är en sådan pepp och så är det befriande att se hur man kan bocka av viktiga saker från listan. Ikväll har jag lust att laga en två-rätters och göra något kul, typ spela biljard haha.. eller bowla? Sugen på att spöa Mr i något, hehe.

Puss!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.