RELEASE IT.

Alltså att dansa igår var det absolut roligaste på länge. Jag ville verkligen inte att klassen skulle ta slut. Jag kände att jag inte är lika stark i benen, tog en streetklass och man böjer ju benen hela tiden så jag kan tala om att benen skakade efteråt och svetten rann. Det var så kul! Jag skulle vilja dansa 1 timme om dagen, det är verkligen det roligaste jag vet. Ah! Ska styra upp! Nu när jag är i Stockholm mer blir det enklare att på öppna klasser, här i Sundsvall tidigare så måste man signa upp en hel termin när man vill dansa och i och med att jag inte varit hemma varje vecka så skulle jag missat en massa och halkat efter i koreografin. I Stockholm har dom mycket öppna klasser där dom ändrar koreografi från gång till gång. JAA! Vi dansade till den HÄR låten igår, egentligen inte min smak men jag kan säga att den fick mig att dansa hahaha..

Nu har jag just ätit avokadomackor och ska dra på mig träningskläder, ska och köra ett svinjobbigt cirkelpass. SÅ sugen på att svettas! Och sjukt sugen på att få riktigt abs nu!! Nu ska dom fram. Natasha Oakley får stå för inspirationen, så jäkla nice med en stark kropp! I eftermiddag bär det av ner mot Stockholm för att hämta nycklar, kontrakt och börja flytta in. I morgon står det flytt på schemat hela dagen.

PUSS.

10 reaktioner på “RELEASE IT.”

 • Åh, jag saknar att dansa jag också.. tänkte börja för ett tag sen igen, men det fanns inga vuxenkurser i just det jag ville dansa.. Inte här i stan i alla fall 🙁

 • Lovisa skriver:

  Hej! Måste först berömma ditt arbete med både webbshop, blogg och instagram, grymt jobb! Eftersom du är såpass inne i branschen tänkte jag kolla med dig, det är så att jag är 19år, 180lång med långa ben. Jag älskar att använda både byxdress och kostymbyxor men tyvärr är dessa alltid för korta i benen. Jag tänkte kolla om du vet några som är längre i benen men för stora upptill under tusenlappen? Tack på förhand!

 • Olivia skriver:

  Hej sanne! Vart är din underbara pälsjacka ifrån? Den som är spräcklig! Du la upp en bild på dig idag när du har på dig den på insta:D tack!

 • Klara skriver:

  Hej Sanne!
  Älskar din blogg.
  Su verkar va mycket i Stockholm nu eller ska du flytta? Är du och Simon inte tillsammans längre 🙁 ?? Kramen

 • Sanna skriver:

  Hej Sanne! Oj vad mycket spännande det är som händer kring dig och företaget nu, kul! 🙂 men jag har inte riktigt hängt med på hur planen och närmaste framtiden ser ut. Plötsligt hade ni köpt en lägenhet i Sthlm, ska du flytta nu? 😛 du får gärna dela med dig mer om detta, vore kul att få följare på resans gång nämligen. Tack för en bra blogg och webbshop!

  • Sanne Alexandra skriver:

   Hej! Ja verkligen 🙂 Nej allt gick fort och jag har styrt lägenhet i Stockholm, inte Simon.. Jag trivs inte i Sundsvall samt att jag behöver jobba mer i Stockholm och satsa lite på mitt eget så därför kommer jag bo i Stockholm också nu. Ni kommer självklart få följa med men just nu är mycket oklart och det är därför jag inte skriver så mycket om det… in process… Kram!

 • Josefin skriver:

  Hej!

  Vart är er gröna persiska matta ifrån som man glimtat på instagram??? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.