HM INSPO.

Den vinröda jumpsuiten hade en kompis på sig när vi var ute för ett tag sedan, vi alla som var på förfesten blev helt förälskade i den. SÅ fin passform (här nedan ser ni ryggen) Hett tips! Jag vill klicka hem den men det finns inte 34a kvar, bara 32 och det är jag osäker på om jag kan klämma mig i? Är en liten 34a men njaeee..

Den marinblå jumpsuiten köpte en kompis igår och den var SÅ fin på, sjukt snygg. Vill ha! Måste prova den idag om den finns kvar.

Det andra är bara lite fint ihopplock, halsbandet med en ring är jättefint, det liknar mitt från Kranz & Ziegler för er som undrar mycket över det. Det här är betydligt billigare så det är ett riktigt kap! Tishan i svart var jag supernära på att klicka hem igår med, tunn, fina ärmar och hög i halsen. Mmm.. Jag ser den till ett par skinnbyxor i vår eller med ett par slitna ljusa boyfriend-jeans.


H M green sweater
145 SEK – hm.com

H M t shirt
185 SEK – hm.com

H M white shirt
125 SEK – hm.com

H M jumpsuits romper
430 SEK – hm.com

H M jumpsuits romper
490 SEK – hm.com

H&M black pants
185 SEK – hm.com

H&M blue jeans
370 SEK – hm.com

H&M ankle boots
145 SEK – hm.com

Bucket bag
240 SEK – hm.com

H M chain necklace
24 SEK – hm.com

4 reaktioner på “HM INSPO.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.