WEEKEND.

I fredags kickade jag igång helgen med ett svettigt cirkelpass. Obeskrivligt skönt!


Gick sedan tillbaka till kontoret och blev kvar till sju… Så mycket jobb alltså. Men det kändes ändå nice! Hellre mycket att göra än lite och januari brukar ju vara en dålig månad men hittills går det som smör. Tackar för det! =)

Kom fram till lägenheten i Stockholm vi elva på kvällen. Njöt av att bara sätta mig i soffan och titta på lägenheten.. Älskar ju Stockholm och älskar lägenheten, älskar även att veta möjligheterna denna stad kan ge.

Vaknade klockan åtta av mig själv i lördags morse, då är man utvilad. Så skönt! Åkte till Nybrogatan 38 för lite stadig frukost innan det var dags att börja dona i lägenheten.

Jag åt en hummeromelett och aioli, den var supergod! Det kanske ni hör? =)Slog mig sedan när i soffan framför nya vardagsrumsbord och matta samt en ny tidning. Mysigt och solen sken så fint utanför fönstret!

Sedan var det dags att styra. Inhandlade faktiskt det mesta under lördagen, vi har kommit i ordning superfort. SÅ tacksam för all hjälp <3 Guldvärd.Gick och åt en riktigt italiensk middag efter all inredningsshopping. Jag åt en magisk pasta med kyckling, pesto, pinjenötter och massvis med parmesan. Mmm.. Italiano for the win!

Åkte sedan hem och plockade lite innan vi kollade en film & åt godis. Mysig lördagskväll och perfekt uppladdning inför idag då vi röjt ännu mer.

I morse grundade vi väl med en Moccos stora brunchtallrik med allt vad det innebär, brunchen avslutades i allfall med American Pancakes och glass. Det var smarrigt! Det gäller att ladda upp ordentligt när man ska springa runt på stan och shoppa haha..Avslutade denna flytthelg med husmanskost på Tennstopet, jag åt fläsk med löksås och potatismos. SÅ gott och välbehövligt! Stort tack för denna helgen alla inblandade, mys deluxe. Mer av lägeneheten ska ni självklart få se. Nu blir det filmmys i soffan med tända ljus..

7 reaktioner på “WEEKEND.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.