SEALS.

Jag har en liten förkärlek till sälar. När jag var liten fick jag ett gosedjur av min farbror som var en stor mjuk säl som jag alltid låg och gosade på, det ger mig bra minnen!

Här om dagen åkte vi ut till Seal Island, något som gav mig sämre minnen det var när båten guppade och vågorna var stora, när jag var liten och vi seglade var jag hysteriskt rädd så turen ut till Seal Island var ingen höjdare för mig som satt och hade handsvett men så fort jag fick se dom gulliga sälarna och vi stod still hjälpte det. Så gulliga och så verkar dom glada, dom hoppade runt och lekte och det var ju verkligen inte en säl, titta på bilden där dom alla ligger och hänger, hur många som helst.

Detta var en miniutflykt så efter detta spenderade vi timmar vid poolen och njöt av vädret <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.