22 waterfalls

När vi kom till Riebeek blev det min tredje gång att klättra upp för dom 22 vattenfallen, jag har aldrig varit högst upp men klättrat en bra bit.

I Porterville kan man åka iväg ut till något som känns som mitt i ingenstans (vilket det iof är) och betala för att få bestiga berget där man kan se 22 vattenfall. Du kommer fram till ett litet hus, hälsar på en dam som står och tar betalat och så fyller du i en lapp om att det är på egen risk. Scarcy? Ja lite men mycket som kittlar i magen är kul.. och oftast utmanande =)

Jag ska ju inte ljuga och säga att jag blev mer än livrädd när hon talade om att det var mycket ormar och babianer på berget, hon påstod att jag bara skulle ignorera dom så var det lugnt. Jag har svårt att tro att jag med ormfobi skulle stå knäpptyst haha. Hur som helst mötte vi inte på dom denna gången men när jag var här i November såg jag en liten orm (det gick bra!!!) och 30 babianer, sjukaste någonsin!

Det är en upplevelse bara att åka dit, efter att vi hade kickstartat dagen med en god frukost så gasade vi mot Porterville och vägen dit är såå vacker, det bara kryllar av vindistrikt och fina vyer. På vägen hem såg vi vilda zebror (det var mäktigt) och dansade loss till Good Hope FM, bästa radiokanalen på denna jord.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.