LAST NIGHT, LA PERLA.

I onsdags var det Isabelle & Martins sista kväll som vi spenderade 10 dagar med här.

Vi firade det med att klä upp oss (i denna staden går vi väääldigt ofta i flipflops) drack margaritas och provade en ny restaurang, la Perla, en riktig liten pärla som jag vill gå till många flera gångar. SÅ overkligt god mat, bra service, mysig atmosfär och bra läge. Tummen upp!

Jag och Simon delade på en såå god pestopasta och den godaste tonfisken vi någonsin smakat, till tonfisken beställde vi in chili och vitlöksmarinerad broccoli och limesmör. Wow! Måste äta den innan vi åker hem igen om en vecka.

Efter middagen drack vi drinkar, körde roomservice och twerkade som aldrig förr på rummet haha. Tack för 10 uuuunderbara dagar <3<3

Klänning från Helmut Lang, skor från River Island och väska Mulberry. Och ja- Simon håller mig på rumpan och jag har ingen aning om varför haha..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.