NEW NAILS.

Innan vi åkte var jag & Sharareh  i Gallerian på River Island och styrde med lite kläder vi skulle ha på dj-turnén, när Sharareh behövde smita och jobba hade jag en lucka innan vårt flyg så jag sprang ner och fick en drop in tid på Five Five Nails.

Jag blev SÅ nöjd. Tog en mörkröd färg som hållt sig jättebra, jag gjorde naglarna lite kortare då jag inte trivs i så långa. Igår började mina naglar blir dåliga igen så jag ska fixa händerna och fötterna nu i dagarna, det är ju sådant vardagslyx!! =) Otroligt mycket roligare när man får betala mer än halva priset med, visst?

Nu ska jag försöka väcka Mr, vi är slitna idag efter en natt på Long Street. Idag ska vi till Shimmys där Goldfish spelar, kommer bli ruggigt bra tror jag men vi är trötta så det blir en drink och lyssna lite. Få lite feeling på livet en söndagskväll på stranden är ju inte helt fel.

Puss & ha en mysig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.