SOAKED IN LUXURY.

Nu ligger en ny kampanj uppe på Campadre med Soaked in Luxury. Är du på jakt efter sköna, slappa men snygga byxor (som nedan) skira blusar, fina klänningar, stickade tröjor och mycket mer så bör du kolla in denna kampanjen.

Här nedan bär jag mina favoriter, ett set i leopard som var i samma material i sådant extremt skönt mjukismaterial, perfekt att bära hemma som mjukiskläder men ändå se lite piffigare ut eller faktiskt som här, med klackar till vardags. Dom ljusrosa byxorna matchade jag med en stickad vit tunn tröja, simple as that.

Klicka HÄR för att shoppa och glöm inte att ni får 100 :- rabatt om ni anger SANNE100 i kassan när ni handlar för minst 300! Varsågoda och happy shopping =)2 reaktioner på “SOAKED IN LUXURY.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.