CHANGED PLANS.

Som jag nämnde tidigare talade jag om att polotröjan skulle åka på idag, blev dock för frestad av mina nya plagg som ska fotas nästa vecka så den här fina omlottklänningen åkte på idag. Det kommer upp typ 17 nya plagg snart, allt fotas nästa torsdag. SÅ kul! Kan inte vänta. Det här plagget designade jag om från den väst jag hade inne förut, en ljusgrå. Ni som minns ni vet what im talking about (Hej Paradise-Ylva) kommer nog ihåg modellen, har gjort om den nu till långärmad.

Den här omlottklänningen är SÅ bra. Den kommer i två färger, funkar att bära som klänning med eller utan strumpbyxor, som klänning över byxor (så som nedan) eller som jacka på våren. Sjukt användbar!

Just nu när det är så kallt ute så längtar jag efter att bära den nude-färgade som är den andra färgen i Syd Afrika nästa vecka tillsammans med nätta klackar & bruna ben.

4 reaktioner på “CHANGED PLANS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.