EMERALD GREEN.

 Näe ni, idag slänger jag upp en outfit sedan checkar jag ut. Jag tänker ställa mig i köket, sätta på musik och stänga av huvudet hela kvällen, tänker inte titta på telefonen eller datorn mer idag. Need it!

Jag är uppkopplad alldeles för mycket- alltså vi snackar mobilen fastklistrad i handen och när den inte är det så sitter fingrarna fastklistrade på tangentbordet. Det är ju inte normalt? Är ni likadana? Jag kände redan när jag vaknade i morse att jag ville ligga kvar hela dagen med täcket över huvudet, det är en sådan dag bara, på lite dåligt humör utan anledning.. Kanske kan vara skönt för er alla som tror att jag alltid är jätteglad att jag med har dåliga dagar =) Tänker ta nya tag i morgon, bäst så. En film tror jag att jag röstar för ikväll, jag vill fundera lite över någon annans liv, skratta eller gråta åt någon annans problem, det är befriande ibland!

Voila! En look of the day.

Jacka HÄR, Omlottklänning SanneAlexandra (coming soon!) skinnbyxor H&M, Skor Nelly, Väska Goyard.


2 reaktioner på “EMERALD GREEN.”

  • Anna skriver:

    Så j*vla snygg! Och det du skriver om att vara konstant uppkopplad, jag är likadan. Hela veckan har jag haft lite ”ångest” över att inte ha några kul planer inför imorgon kväll men efter att ha läst detta så är jag såå pepp på att göra precis som du – lägga bort telefonen, på med musik, laga god mat och bara vara. Fredagkväll, see u soon!

    • Sanne Alexandra skriver:

      visst är det sjukt, snacka om ett beroende.. inte bra! varför liksom? man ska ju inte behöva vara uppkopplad jämt, inte naturligt.. =) vi får lugna ner oss! kram och ha en toppenhelg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.