IT’S A NEW DAY.

Ja.. Och det känns. Unnade mig en sovmorgon i morse med Mr då han är ledig idag, i helgen är vi inte lediga ihop så det fick bli en sovmorgon idag. Så skönt!

Nu har jag skickat in bilder till ett ”hemma-hos-mig-reportage” som kommer ut i en tidning framöver. I will let u know! Så roligt. Skulle dock vilja ha Frida i lägenhet bredvid mig så hon kunde smita över och ta lite proffsbilder, Simon och jag gör ju vårt bästa men det är lätt att bli missnöjd med sina egna verk efter att ha sett Frida skapa magi med kameran. Frida när har vi en fotokurs? Vi bjuder på boende, mat och jättekul sällskap haha.

Hur som, nu har vi precis ätit frukost. Jag har dragit igenom mailen och vet ni vad? Att få mail av era supernöjda kunder det är bland det bästa som finns, jag önskar att jag kunde göra alla kunder 100 % nöjda alltid, det är mitt mål men ibland hamnar saker emellan så som strul med leveranser (avier, adresser os.v os.v) så när jag får dessa superglada mail från toknöjda kunder kan inte dagen bli annat än bra. Tack! <3

Nu ska jag smita iväg och hjälpa till i butiken Lads i några timmar över lunch sedan blir det fredagsmys för hela slanten. Way!

1 reaktion på “IT’S A NEW DAY.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.