SNAPS.

Ni önskar mer bilder hemifrån så här kommer lite snapshots. Hade en tjej över i morse som värderade vår lägenhet, vi ska inte flytta nu men det är alltid spännande att veta vad den skulle kunna gå för och i och med att Mr har ett år kvar på sitt kontrakt så blir det ju en flytt förr eller senare.. Det var kul, väldigt värt det tyckte jag. Nu har vi lite mer koll på vad vi skulle kunna få för den och så har vi även fått lite råd kring eventuell renovering i badrummet ifall det är något som skulle höja lägenheten eller inte..

Jag är inte 100 % nöjd med inredningen lägenheten, det är lite grejer jag skulle vilja styra med. I veckan ska jag ta med mig några planscher från Sealoe som ska glasas in och ställas upp, det kommer höja sovrummet. Ja, lite fix & trix är jag verkligen sugen på, lite nya kuddfodral kanske och nya stora plädar, en ny grå fluffig päls att lägga på schäslongen och lite annat. Kul med inredning, ellerhur? Extra kul på höst & vinterhalvåret när man är hemma lite mer än annars.

5 reaktioner på “SNAPS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.