IN THE MIDDLE OF THE WEEK.

– Dammsugit & dammat innan jag knappt vaknade
– Tagit emot tjejen som värderade vår lägenhet
– På G med nytt emballage, nu ni! Kommer bli helt fantastiskt fint. Blir en storsatsning nu och en stor förändring när det kommer till försändelserna
– Mailat posten ang enbart spårbara paket, ett måste nu inför julen. Nu har jag kommit till en punkt då alla paket måste kunna gå att spåra! Trött på leveranser som försvinner..
– Nyårskollektion- On it’s way
– Träningskollektion- On it’s way
– Klickat hem en del plagg att inspireras av allmänt till kommande inköp
– Avbokat London, vi kör en helhelg i Eskilstuna istället (skjöt upp min födelsedagspresent till i vår!) Åker ju till SydAfrika om 2 vek så det går ingen nöd på mig. Tycker det är skönt att vara hemma med HONOM! <3
– Skissat på nya labels till Nyår, det är ett samarbete på G
– Letat location till lookbook-plåtningar
– En lunch med My
– Bokat träningspass till ikväll
– Bokat in möte på fredag
– Beställt nya labels till mina kläder + lädertags till jeansen jag får in snart

KUL! Ju mer jag har att göra- desto mer får jag gjort. Märkligt! Nu ska jag jobba vidare. Kunde inte trivas bättre på kontoret och inte heller med alla som jobbar här, det är ju en lokal på ett kontorshotell jag hyr så vi är ett gött gäng här. Alla är superhärliga och det är kul att vi alla gör så olika saker, mycket att prata om i fikarummet =) Gotta go!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.