DREAM TEAM.

Den har dagen har gått i ett. Mr kom hem vid 4 i natt efter en bortamatch, SÅ skönt att gå på VM-uppehåll för killarna nu efter en så extremt skön vinst. Nu ligger dom på delad förstaplats med Hammarby och det är tre matcher kvar. Pjuh, nervositeten, nästa match är inte förrän om 2 vek så nu är det bara ladda.

Hur som helst, herregud vad vi har hållit igång idag. Hämtat ut bilen som varit på lagning (JA, jag ligger bakom det! Fråga ej haha, sköna pengar att lägga ut NOT) flyttat hela lagret hemifrån till mitt kontor (konkat som aldrig förr) nollat alla ordrar, returer & mail, gjort återbetalningar, inlett ett samarbete med två ladies- träningskollektion på G, röjt hela lägenheten, rensat hela mitt gamla ”kontor” och städat som bara den. Så skönt!

Och nu sitter vi i soffan och har precis ätit middag. Vilken dreamteam vi varit idag! Nu är äntligen vårt matrum ett matrum igen, garderoben är städad- måste dock rensa och organisera på riktigt för allt får inte plats och jag använder ju inte allt (bloppis?) sängen är renbäddad och vi är redo för en kväll i soffan. KÄNSLAN!

4 reaktioner på “DREAM TEAM.”

 • Matilda H skriver:

  Okej känner vi behöver reda ut lite saker…

  Bloppis – JA!!!!!
  Sen receptet till maträtten? Yes jag vill ha , ser underbart gott ut 😀

  • Sanne Alexandra skriver:

   Haha vad rolig du är =) Receptet var superenkelt. En grillad kyckling, pasta (vi körde glutenfri, nyttigare =) champinjoner, broccoli, fetaost, salladsärtor, pesto.
   Dela kycklingen, koka pasta, stek champinjoner i olja, smör och pressad vitlök, skär upp sockerärtor, blanda allt till en smet och ha i lite smarrig pesto. Broccolin tillagar du (jag körde micron) in i ugnen på 200 grader, smula fetaost över och ringla lite olivolja med citronsmak, lite citronpeppar och voila, du ser när det är klart! Kram 🙂

 • Emma skriver:

  Ja tack till bloppis!

  Och hur har ni gjort muggarna (de i glas. köpt eller egen-gjorda?)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.