PREPARING.

Yrar runt i lägenheten i morgonrock, packar upp väskor, packar en ny, städar & pratar engelska med mig själv för att komma in i rollen inför morgon dagen på Fashion Days. Hallå, ses vi?! =)

Nu har jag precis akutbokat en tid för spraytan i morgon bitti, naglar om en timme och håret har jag inte haft tid att styra upp så det får jag styra upp bäst jag kan! Det blir nog bra.. Jag gillar ju att ha mitt hår rätt så ”vanligt” ändå men en uppfräschning med färg & slingor hade varit nice men det får jag göra en annan dag.

Dags att fortsätta röja. Ska försöka att packa smart denna gången, jag behöver inte mer än 2 outfits så nu kör vi! Pepp på helgen.

Här nedan var jag nysprayad, så härligt att vara det. Vad man än sätter på sig känns så mycket snyggare.. Jag går alltid till Jessica på Hötorgskliniken men har inte fått tag på henne så i morgon ska jag prova Beauty Stockholm.

6 reaktioner på “PREPARING.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.