HUNKYDORY CAMPAIGN

Just nu ligger Hunkydory uppe på Campadre på upp till över 60 % rabatt. Jag är ett stort fan av Hunkydory och skulle vilja klicka hem nästan allting! Kampanjen ligger uppe från och med idag (26e) till och med tisdagen den 30e.

Nu kan ni fynda stickade tröjor, byxor med schyssta detaljer, skärp, festklänningar, vanliga vardagstoppar men även vinterjackor för halva priset! Nästan för bra för att vara sant faktiskt,

Och nu till det bästa, om ni handlar för minst 300 så får ni 100 :- rabatt om ni anger SANNE100 som rabattkod. Hur härligt? Skynda er för guds skull för jag tror den här kampanjen kommer sälja slut väldigt fort.

Klicka HÄR för att komma till kampanjen!! Enjoy shoppiiiing!! =)

Här nedan är jag iförd Hunkydory, dom svarta byxorna är mina absoluta favoriter, mocka med snörning på sidorna. Åh! Dom ljusgråa är också riktigt nice med spänne fram i roseguld, sjukt bra passform. Topparna gillar jag med, basic men med det lilla extra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.