LE OFFICE.

Då var det första gången jag sitter och jobbar på kontoret, solen skiner så fint utanför och att vi har satt skrivbordet mitt framför fönstret känns jättebra, så himla härliga, gamla stora fönster! Det här ögonblicket kommer jag nog minnas länge.

Ska göra klart det sista sedan ska jag hem och dona lite innan vi ska åka iväg till en av tjejerna i laget, det är matchdags och vi alla är minst sagt taggade trots den tråkiga informationen som sprider sig kring Ängelholm just nu, om ni läser aftonbladet eller något så förstår ni varför allt känns ovisst för oss just nu.

Hur som, nu är det bara att lägga allt det ovisa åt sidan och heja och hoppas att killarna kan prestera bra trots förvirringen. Heja heja ikväll! Slå på 12an kl 19.00 ikväll!

Här kommer sneak peeks från kontoret, det är inte klart ännu så ni får se före & efter bilder framöver. Här sitter jag i alla fall just nu..

5 reaktioner på “LE OFFICE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.