I DON’T NEED TO JUDGE

I fredags hoppade jag på planet i min hatt och flög till Stockholm. Direkt när jag kom fram checkade jag in på HTL, hotellet jag bodde på i helgen (så nöjd!) så lämnade jag väskorna och slängde mig in i en taxi till Strandvägen och Starstudio där jag skulle plocka smycken till eventet på lördagen. Jag hittade SÅ fina smycken- ni får se dom senare.

Direkt efter det vandrade jag två kvarter upp och följde med Lin för att gratta en kompis till henne som fyllde år. Han hade ett firande på hans kontor, fräschare kontor får man leta efter… Det var en massa musikfolk och jag ställde säkert 30 frågor om den branschen då jag tycker det är så intressant, jag tycker det är så ballt att det finns så mycket människor som jobbar med musik som man inte har en aning om vilka det är trots att dom skrivit världens hits men inte syns utåt. Coolt! Älskar ju musik så det var en riktigt nice kväll.

Har jag nämnt att jag saknar Stockholm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.