we’re gonna work it out.

En här om dagens. 

Nu ska jag och Mr iväg och luncha. Jag har föreslagit Inivito, jag är SÅ sugen på en ceasarsallad så det är inte sant. Jag är en riktig periodare och just nu är jag sugen på det jämt. Efter det ska jag till Tiger och kolla hur jag gör med mina nya kostymbyxor som gick sönder på min födelsedag sedan ska jag lura med mig Mr och köpa lite nya blommor till hemmet. Han skötte om en blomma i sovrummet medan jag var borta i 2,5 vek och jag kan tala om att den lever ej… Och just ja! Jag ska gå och lämna in min Michael Kors väska med som gick sönder i lördags? Hur är det möjligt? Har någon av er där ute som äger en sådan haft problem med era?

Ikväll hoppas vi på att få besök av vänner. Vi älskar att få besök så vi får se om dom hinner upp i skaplig tid så dom kan komma över på middag. Det vore en perfekt uppladdning inför i morgon bitti, jag flyger vid 06 i morgon bitti till Kalmar för Nelly High Heel hela helgen.

// Me couple days ago. Now im off shopping.. need some new flowers and stuff.

 

3 reaktioner på “we’re gonna work it out.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.