Beauty Faves.

Denna oljan från The Body Shop hade jag pratat om tidigare vilket min kära svärmor hade snappat upp så det var en av presenterna jag fick av svärisarna och jag ÄLSKAR den. Det är en olja du smetar på efter du duschat, du kan använda den på kroppen, i håret och i ansiktet. Jag är helt beroende! Du blir inte bara babylen utan doftar himmelskt och får sådär snyggt glansig hud nu till sommaren, hett på benen!

Och så mitt favoritläppstift just nu från Make Up Store, Exit heter det. Detta är för er som gillar ljusa läppar precis som jag. Det blir mest beiget på men har ett litet inslag av korall vilket gör att det är allra snyggaste på när man är lite brun. Min favorit på sommaren helt klart! När jag sminkade min lillasyster till hennes avskedsfest målade jag på detta och hon frågade direkt ”vad är detta för läppstift?!?!” Det är verkligen superfint på!

1 reaktion på “Beauty Faves.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.