Sneak peek

En sneak peek på dagens outfit. Hela outfiten kommer upp ikväll, har blivit en hejare på att tidsinställa inlägg. Allt för er! Kul förresten att många av er hittat tillbaka, full förståelse för att ni försvunnit lite nu under sommaren, jag är likadan. Man har fullt upp med annat så det är kul att se att ni hittat tillbaka. Ni är bäst!

LOVE, S

// Sneak peek on my look of the day. Check out the blog later for more pics.

 

2 reaktioner på “Sneak peek”

  • Vera skriver:

    Hur många körlektioner tog du och hade du kört någonting innan, du kan väl berätta lite ? För håller just nu på med mitt körkort. Va det kostade hur många lektioner, min etc. Vad fi tyckte var svårast respektive lättast.

    • sanne skriver:

      ca 30, hade aldrig kört innan över huvud taget.. Tog en intensivkurs på 3 vek och körde ofta 2 ggr om dagen. Allt går om man ger sig sjutton på det, jag jobbade ju inte med något under tiden så kunde fokusera helhjärtat på körkortet. Tips är att inte börja med teorin tre dagar innan typ, som jag gjorde.. Jag lade ner hela min själ i det och bestämde mig för att klara det. De svåra var när jag hade fått det och kände att jag inte hade ngn rutin, jag kör hela tiden fortfarande för att få in det. Måste ju sitta i ryggmärgen! =) öva öva öva! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.