SO INTO IT.

Något jag fastnat för på senaste tiden är att klä mig lite sportigare. Träningskläder eller softare kläder behöver inte vara fula och bara för att du bär ett par slappa liknande mjukisbyxor betyder det inte att du inte kan ta din finaste handväska till eller att du behöver vara sunkig i övrigt, det är ju en klassiker, i alla fall varit det för mig. Byt ut ballerinaskorna mot ett par heta sportiga sneakers då och då!

Jag kommer satsa stenhårt på lite sportigare inslag så som att byta ut jeansen mot ett par heta träningsbyxor matchat med fint nytvättat hår, nymålade fräscha naglar, min skinnjacka och en fin handväska på armen. Hett tycker jag! Gillar ni trenden?

// Loving this trend, im so into sneakers and hot sweat pants. U like the trend?

4 reaktioner på “SO INTO IT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.