U WON’T MISS IT.

Jag och Mr såg Steve Aoki för andra gången i Vegas nu i December när vi var där. Han är en helt sjukt bra dj och perfomer. Han kör helt sanslöst coola spelningar och bjuder alltid på det lilla extra. Om han inte slänger ut tårtor i publiken brukar han slänga ut en stor gummibåt folk får hoppa och sätta sig och bara flyta runt på folkmassorna. Underbart!

SÅ! Nu till saken, han kommer alltså att lira i Halmstad den 6e September tillsammans med bland annat Albin Meyers. Det kommer bli ett helt sjukt drag och detta kan ni bara inte missa!! Senare i Augusti kommer jag att tävla ut biljetter till detta glöm inte kika in här.

HÄR kan ni köpa biljetter så länge för ni bör säkra er plats. Helt magiskt kommer det att bli och en show ni sent kommer att glömma! Här nedan kommer bilder från när vi såg honom i Vegas på XS sist. Eller just ja, han bjöd på en jäkla show på Summerburst sist med. Har ni inte sett honom? DO IT och har ni gjort det, DO IT AGAIN! Perfekt att kicka igång hösten med en sådan show, underbart att han kommer till lilla Halmstad.

2 reaktioner på “U WON’T MISS IT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.