SOMETHING NEW.

Vet ni vad? Igår kväll satt jag och hade skypemöte med en av killarna från Uniprice. En STOR förändring på min och de andra Uniprice bloggarna är på G och jag är SÅ exalterad.

Det kommer bli så himla mycket bättre, smidigare och ballare så bli inte rädda när ni kikar in här så är designen helt annorlunda.

Let me tell you little about it… Här har ni en printscreen som inte är färdig, det är inte exakt så det kommer att se ut men på ett ungefär. Tror det kommer bli så sjukt bra, nytänkande, fräscht och mycket bättre funktioner!

SÅ skillnaderna kommer alltså bli;

– Ni kommer kunna titta på förstasidan där ni har alla bloggerskor och välja inlägg som ser intressanta ut så som ovan men blandat med mina inlägg och dom andra bloggerskornas.
– Klickar ni in till vänster på just mig SanneAlexandra alternativt går direkt in på sannealexandra.com kommer ni till sidan ovan, min sida. Där ser ni fler av mina inlägg än tidigare.
– Ni kan klicka på småbilderna för att se fler bilder, ni kanske inte är sugna på att läsa all text just en dag och då kan ni bara skrolla igenom bilderna. Vill du se och läsa hela inlägget, tryck bara read more så är du på inlägget.
– Jag kommer att ha en helt sjukt bra funktion i min blogg som gör att det ALLTID kommer ligga podcasts och videos uppe. På den här förstasidan som ni ser där uppe kommer det ligga något som heter Videos och där kommer alla mina videos var samlade och även något som heter Audio post där mina podcasts kommer ligga, du kommer kunna trycka på play redan från förstasidan ifall du bara är sugen på att lyssna.
– HUR grymt är det inte att jag kommer ha en knapp ”audio post” inne där jag skriver mina inlägg där jag bara spelar in en podcast när jag vill?
– Att kommentera kommer vara samma, är du inloggad på facebook kan du kommentera därifrån men vill du skriva i ditt namn och mail funkar det med. DU kan även gilla inlägg och dela dom om du vill.
– Från mobilen kommer det se i princip vanligt ut i och med att skärmen är mindre, du kommer bara att skrolla neråt så hittar du varje inlägg (typ som innan) OM du skulle störa dig på denna funktion med alla inlägg framför dig kan du bara dra in sidan så den blir mindre så får du alla uppradade.
– Jag kommer kunna slänga upp citat på förstasidan eller kanske något jag vill diskutera med er, låt oss ta ett exempel, Pretty Woman går på tv och jag känner för att fråga er något då kan jag bara slänga ut en fråga så som ”Vad hade ni gjort om butiksbiträdet behandlade er sådär” tex så kan vi snacka lite mer.. =)

Detta kommer ske under veckan så stay tuned. JAG är så pepp och videos och podcasts är på G men till frågan, vad vill ni att den allra första podden ska handla om? TELL ME! Och även, vad tror ni om nya bloggen? Kommentera nu ladies!

2 reaktioner på “SOMETHING NEW.”

  • Jessica skriver:

    Hej! Det skulle vara kul om den kunde handla om när du åkte till LA och bosatte dig där i ett år. Jag och min bästa kompis ska åka till Australien efter studenten nästa år och bosätta oss där i ett år så det hade varit kul att höra både vad som var jobbigt och roligt osv. 🙂

  • Rebecka skriver:

    Prata om hur det var i LA! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.