i got this feeling

Åh vad underbart det är när man städat hela lägenheten. Jag och Mr fick ett ryck efter en lat dag på stranden och städade i ordning hela lägenheten tillsammans, gick sjukt fort och nu efteråt är det ju så skönt så det finns inte. Ljuvligt! Nu är vi redo för en ny vecka, denna veckan kommer bli riktigt skoj. Jag fyller år på torsdag och ska ha födelsedagsfirande i Eskilstuna med släkt & vänner och på fredag har min syster & Tova avskedsfest i och med att dom flyttar till Dubai om 2 veckor. Kommer att bli en rolig och intensiv vecka! På kvällens schema? Mys i soffan.

Bring it!

// Just cleaned the apt, what a great feeling. Now we r ready for a new week, it’s gonna be a lot of fun.. my bday is coming up. Yay!

3 reaktioner på “i got this feeling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.