pretty good

Igår intog jag och Ida arenan ännu en dag. Igår spelade Håkan Hellström som jag nämnde tidigare och det var bra, grym stämning och det var ju huvudsaken för mig i och med att jag inte lyssnat på honom. Bra betyg, i liked it! Därefter drack vi drinkar med vänner och hade det mycket bra.

I natt runt 05.00 kröp Mr ner efter en bortamatch och det var riktigt härligt att få vakna upp bredvid honom en helg då vi båda var lediga. Händer då inte allt för ofta! En mycket bra helg får jag lov att säga. Idag har vi spenderat dagen på stranden, ätit baguetter med Ida & Oscar, legat och surrat och läst skvallerblaskor.

// Last night. Awesome weekend!!

2 reaktioner på “pretty good”

  • Elin skriver:

    Hur gör du för att få själva luggen i ett så snyggt fall bakåt? Jag har testat men antingen blir det bara konstigt eller så blir det bra men försvinner efter 10 min. TIPS? det är ju så snyggt!
    kanske en videoblogg på det? 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.