summer delish.

Ikväll slängde jag ihop en bulgursallad som jag vill dela med mig receptet av. Så god och så himla enkel! Ni måste prova. Receptet är för 3-4 personer.

Du behöver: En stor skål, en grillad kyckling, 2 avocado, bulgur, ruccola, 1 rödlök, gurka, citronjuice alt citron, 2 fetaost paket, 2 tomater, 1 paprika,  olivolja och salt  & peppar.

Tillagning: Lägg i ruccola i botten, skär upp alla grönsaker och blanda i det. Ha i kycklingen, smula över fetaost och ringla över olivolja, pressa över lite citron eller skvätt i lite citronjuice, salta & peppra.

Koka upp bulgur (4 pers) och häll i den medan den är varm i skålen så att det blir klibbigt och gott. Serveras ljummen! Undebart gott. Det bästa med hela salladen är att den är ljummen och att avocadon och fetaosten gör sig så bra i. Perfekt att servera en varm sommarkväll!

1 reaktion på “summer delish.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.