THURSDAY BUT FOR ME IT’S MONDAY.

För mig känns det helt som måndag idag.  Stod och tänkte i duschen att min rubrik skulle vara ”Monday” haha. Jag brukar ju vanligtvis komma hem från turnén på söndagar och i och med att jag jobbat och varit borta och inte haft några rutiner alls så kändes det som en nystart idag, ja precis som en måndag brukar kännas när man tar tag i allt.

Och det är precis vad jag gjort! Jag började med att sova ut sedan packade jag upp min väska och styrde här hemma. Lagade i ordning en god och nyttig lunch för att för mig betyder ”ta tag i allt” även att styra upp kosten och träna! Dagens lunch bestod av en smarrig omelett.

Började med att hacka rödlök, skära upp champinjoner, rökt skinka och paprika. Blandade ihop två ägg och en skvätt mjölk, saltade och pepprade.

Slängde i allt i stekpannan och stekte det så det fick lite färg.

Hällde i äggsmeten och rev över lite ost.

Omeletten blev inte så snygg men god och det var ju huvudsaken! Till det åt jag min favorit, spenat med olivolja, citron och salt. Mmm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.