wouldn’t trade this feeling for nothing

Å kära ni! Nu har jag varit borta och turnerat i över två veckor, turnén är ju lååångt i från slut men jag har en veckas paus. Som ni vet så var tanken att jag skulle köra två event den 18e, 19e juli men i och med att det inte gick några flyg hem stannade jag hos mina föräldrar. Men med hjälp av snälla nära & kära har det gått att få ihop, jag har lånat kläder, underkläder, skor och allt möjligt under tiden jag varit borta och allt gick ju att lösa och så har jag dessutom haft riktigt kul och superhärligt i Eskilstuna & på landet.

Men… hur skönt tror ni det ska bli att komma hem om en timme? Turnén har ju gått svinbra och vi har haft det lika kul som alltid men det ska bli helt underbart att få komma hem till mitt hjärta, låsa dörren och bara få vara, inte ha människor omkring mig hela tiden, inte behöva locka håret på kvällarna för att jobba eller behöva resa i flera timmar. Ska verkligen njuta nu denna veckan när jag är hemma utav att få sova i vår säng, spendera massor med tid med Mr, laga nyttig och god mat (inte bara ta första bästa Mcdonalds) använda mina egna kläder, träna, tassa omkring och pyssla hemma, äta frukost i lugn och inte ha några speciella tider att passa. Underbart!

Men, jag är en sådan person som behöver lite av varje och om en vecka kommer jag tycka det är riktigt kul att jobba igen. Balansen är det viktigaste för att få allt att funka! Jag beundrar verkligen världsartister och andra som turnerar under ett helt år eller fler. Sjukt krävande! Ikväll har jag önskat korvstroganoff som jag älskar och mysa i soffan. DET är LYX för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.